Home   2017   abril

Monthly Archives: abril 2017

Dissetè #conteamagat: “LA JORDINA I LA ROSA”

A aquella nena de nou anys, li agrada molt passejar per un gran parc que hi havia a la ciutat on vivia. Per a ella, anar-hi era com submergir-se en una vall paradisíaca en la que gaudia de l’esplèndida vegetació que hi habitava. Parava molt bé l’orella per no perdre’s cap trinar dels ocells que gaudien, com ella, d’aquell indret meravellós. Un dia va
Llegir-ne més >>


Setzè #conteamagat: “EL COLLARET DE LA VERITAT”

Una vegada hi havia una nena que era molt mentidera. A molts de nens els sembla que això de dir mentires no és gaire important; i una mentida petita, i fins i tot una mentida grossa si cal, si els salva d’un càstig o els pots donar un gust, els sembla que no és absolutament cap mal. Doncs bé, aquella nena pensava així mateix.
Llegir-ne més >>


RECULL DELS TUÏTCONTES QUE HE PUBLICAT DURANT EL MES DE MARÇ

Cada dia publico un TUÏTCONTE en el meu perfil de twitter, @contesperacreix i facebook/tonicontesperacreixer Aquests brevíssims contes estan construïts a partir d’una frase feta catalana. L’esquema que segueixo és el següent: 20.55 h: Anuncio la frase feta catalana 21.00 h: Publico el TUÏTCONTE 21.05 h: Breu explicació de la frase feta [View the story “MARÇ 2017. RECULL DELS TUÏTCONTES DE CONTES PER A CRÉIXER”
Llegir-ne més >>