Home   “La narració d’un conte que estimes fluirà pels teus llavis com l’aigua fresca, pura i cristal•lina del rierol, i qui t’escolti gaudirà de les paraules vessades des del teu cor i dels teus sentiments” (Toni Massagué i Casals)

“La narració d’un conte que estimes fluirà pels teus llavis com l’aigua fresca, pura i cristal•lina del rierol, i qui t’escolti gaudirà de les paraules vessades des del teu cor i dels teus sentiments” (Toni Massagué i Casals)

L’ésser humà, cada una de les persones no deixem de créixer i desenvolupar-nos des del primer moment de la concepció. Aquest creixement es divers  i entrelligat: ens desenvolupem fisiològica, intel·lectual, emocional, espiritual i moralment. Aquest creixement es donarà durant tota la nostra vida, sigui quina sigui la nostra etapa evolutiva en la que ens trobem (infantesa, adolescència, adultesa…), si l’alimentem i el sabem cuidar.

Els contes són una eina fonamental per aquest creixement personal, és per això que he volgut titular la pàgina “Contes per a créixer”. Aquest títol ha estat pensat i reflexionat: per una banda pretén despertar la curiositat del qui s’endinsa a la web i, per l’altra, vull que sigui el lema a seguir, que orienti, doni sentit i marqui la línea de tot el meu treball, és a dir, els contes que formen part de cada una de les propostes són contes que pretenen donar eines a l’oient (independentment de la seva edat) per a créixer en algun dels àmbits humans.