Home   SERVEIS   FORMACIÓ   Com explicar contes en les nostres activitats de lleure? Eines i recursos que ens faciliten la narració d’un conte.

Com explicar contes en les nostres activitats de lleure? Eines i recursos que ens faciliten la narració d’un conte.

No dic cap cosa extraordinària si afirmo que el conte és un magnífic recurs que ens permet treballar diversos aspectes en l’àmbit de l’educació en el lleure.

En aquesta proposta formativa el que pretenc és donar eines i recursos que ens puguin ajudar a realitzar una bona narració d’un conte. Des del punt de vista de l’audiència, en aquest cas els nens i nenes del centre d’esplai, de l’agrupament escolta, dels casals d’estiu… , les edats més idònies dels infants, aquella franja en la que es mostren més receptius en l’escolta atenta d’un conte, la centraria entre els cinc i els vuit anys.

Aquesta formació consta de dues sessions de dues hores de durada cada una d’elles. Les dues sessions pretenen ser molt pràctiques. En la primera coneixerem diverses eines i recursos que ens ajudaran en la narració d’un conte i, en la segona, posarem en pràctica algun dels aspectes treballats en la primera sessió. Aquesta planificació requereix un mínim de temps entre la primera i la segona sessió ja que al finalitzar la primera marxarem amb deures que haurem de portar fets/practicats per la segona sessió.

 


 

Si esteu interessats en aquesta activitat poseu-vos en contacte amb mi i us enviaré més informació