Home   SERVEIS   FORMACIÓ   LA IMPORTÀNCIA I LA NECESSITAT D’EXPLICAR CONTES ALS NOSTRES FILLS

LA IMPORTÀNCIA I LA NECESSITAT D’EXPLICAR CONTES ALS NOSTRES FILLS

Els infants, de ben petits, han d’escoltar contes a casa, a l’escola, al centre d’esplai… Escoltar contes és una activitat engrescadora i motivadora que desenvolupa la imaginació i la fantasia. Els contes ajuden l’infant a créixer com a persona:  ens parlen dels desitjos més profunds de l’ésser humà, dels sentiments, dels valors i contravalors, del mal i del bé, de les actituds… Són una font valuosíssima d’aprenentatges enriquidors per a la vida. L’infant, escoltant contes, va integrant en el seu ésser tots aquests elements.

A manera de conferència i a partir de contes breus anirem analitzant i desgranant, entre tots, aquells elements, aquells aspectes que creiem que justifiquen el per què és important I necessari explicar contes als nostres fills.

Aquesta activitat pretén ser un espai de reflexió i anàlisi on podrem compartir les nostres pròpies experiències sobre aquest tema i, també, un espai de diversió ja que escoltarem alguns contes que seran els que donaran peu a la reflexió i anàlisi.

La durada de l’activitat serà entre una hora i una hora i mitja en funció del grau de participació de les persones assistents.

 

 
Visualització contingut taller

Si esteu interessats en aquesta activitat poseu-vos en contacte amb mi i us enviaré més informació