Home   Blog   TUÏTCONTES QUE PARTICIPARAN EN EL SORTEIG

TUÏTCONTES QUE PARTICIPARAN EN EL SORTEIG

Aquí teniu els TUÏTCONTES que compleixen els requisits exposats a les bases d’aquest concurs i que participaran en el sorteig de cinc hores del conte.

Recordeu que el proper dissabte 26 de setembre es realitzarà el sorteig que es gravarà en vídeo i es penjarà a www.youtube.com/user/contesperacreix

El sorteig es realitzarà de la següent manera:

– a cada tuïtconte li he assignat un nombre, del 1 al 17 tal i com queda reflectit en la llista que trobareu a continuació.

– a sobre d’una taula es visualitzaran els 17 nombres i es plegaran.

–  extrauré cinc paperets, una a una, de sobre de la taula i els nombres que surtin seran els guanyadors del premi.

– cal tenir en compte que només es pot guanyar una hora del conte.

MOLTA SORT A TOTHOM I GRÀCIES PER PARTICIPAR EN AQUEST CONCURS!

 

1- Biblioteca Malgrat ‏@bibliomalgrat  27 ag.

#concurstuïtconte Tothom qui la coneixia pensava que era una dona honrada. No sabien que tocava l’arpa cada cop que anava al súper.

 

2- Biblioteca Malgrat ‏@bibliomalgrat  8 set.

#concurstuïtconte Després de tancar la fàbrica la van passar prima durant una bona temporada. Ara, tot començava a millorar

 

3- Àngels Cairó ‏@angelscairo  15 set.

#concurstuïtconte Pobres d’ells que no em respectin, perquè aleshores pujaré a corró i ja veuran de què estic feta!

 

4- Àngels Cairó ‏@angelscairo  15 set.

#concurstuïtconte La Sara venia a la botiga i m’explicava coses, jo l’admirava; fins que vaig saber que només venia per tocar-me l’arpa.

 

5- EBM El Coral ‏@EBMElCoral  15 set.

#concurstuïtconte Després d’aquell terratrèmol devastador, molta gent tocava l’arpa aprofitant la situació caòtica que es vivia a la ciutat.

 

6- Escola Pia Terrassa ‏@epterrassa  15 set.

#concurstuïtconte Veure per primera vegada aquell ser diminut va fer que se li neguessin els ulls d’emoció, era el seu fillet.

 

7- Escola Pia Terrassa ‏@epterrassa  15 set.

#concurstuïtconte Em desperto content, però encara no ha caigut el dia que ja m’ha fet pujar a corró, sempre acabem discutint..

 

8- Escola Pia Terrassa ‏@epterrassa  15 set.Mostra-ho traduït

#concurstuïtconte Va passar-se mitja vida tocant l’arpa evitant que els seu fills morissin de gana i ara tot ha canviat, te una oportunitat.

 

9- EBM El Coral ‏@EBMElCoral  15 set.Mostra-ho traduït

#concurstuïtconte Aquella gent vinguda de tant lluny fugint de la guerra, la passaven prima. Calia atendre’ls i alleugerir el seu patiment.

 

10- Biblioteca Malgrat ‏@bibliomalgrat  18 set.

#concurstuïtconte Quan va saber tota la veritat sobre l’assumpte, va pujar a corró d’una manera insòlita. Mai no l’havien vist tan enfadada

 

11- mireia ‏@mfuster001  18 set.

#concurstuïtconte Se’m negaren els ulls en veure les abraçades dels infants als seus mestres el primer dia d’escola a l’ @ielesvinyes

 

12- AMPA IE Les Vinyes ‏@AMPAielesvinyes  18 set.

#concurstuïtconte Els plats quedaren ben nets, al menjador de l’@ielesvinyes ningú les passa primes, tothom té garantit un bon àpat diari.

 

13- AMPA IE Les Vinyes ‏@AMPAielesvinyes  18 set.

#concurstuïtconte Sortírem cansats però contents. Aquell curs seria especial. A les reunions de l’@ampaielesvinyes mai ningú pujava a corró.

 

14-  michel ‏@michelgimeno_  18 set.

#concurstuïtconte anava a treballar per deixar de passar-la prima, la sorpresa va ser veure que els seus fills estaven aprenent l’ofici.

 

15- Eva López ‏@hyya_eva  18 set.

#concurstuïtconte Encara recordo els ulls negats dels nens de l’@ielesvinyes quan s’acomiadaven dels mestres fins després de l’estiu…

 

16- Meritxell Belchi ‏@MeritxellBelchi  18 set.

#concurstuïtconte El tren s’acomiadà fumejant i ella restà a l’andana, immòbil, sola, amb els ulls negats de nostàlgia i el cor desolat…

 

17- Meritxell Belchi ‏@MeritxellBelchi  18 set.

#concurstuïtconte Mai m’hagués imaginat que fer-li vores fóra la millor manera d’ajudar-lo, me l’estimava tant que hagués fet qualsevol cosa

 

 

 

 
  • Calendar icon 21 setembre, 2015
  • Category icon Blog

Comments are closed.